De Eurol Hellendoorn Rally 2022 raast over ons unieke terrein
De Eurol Hellendoorn Rally 2022 raast over ons unieke terrein
21 september 2022 

De Eurol Hellendoorn Rally 2022 raast over ons unieke terrein

Afgelopen vrijdag en zaterdag vond de Eurol Hellendoorn Rally 2022 plaats. De grootste rally van Nederland met aan de start absolute toppers uit binnen- en buitenland, waaronder dé regionale favorieten. Zelfs Jos Verstappen, vader van Max Verstappen en oud-coureur van de Formule 1, deed dit jaar mee aan de rally!


40-jarig jubileum

De Hellendoorn Rally vond dit jaar voor de 40e keer plaats! Zoals iedere editie zullen de proeven uitdagend zijn. Zeker voor deze 40-jarige jubileum editie liggen er klassementsproeven klaar, welke een ware uitdaging vormen voor de deelnemers en waar fans hun rallyhart kunnen ophalen.

"De strijd zal op het scherpst van de snede worden gestreden en de verschillen zullen tot het eind klein zijn, waardoor de spanning tot het laatst gewaarborgd is voor zowel rijders als voor het publiek." - Organisatie Hellendoorn Rally


Voor het eerst over het terrein van De Kaasbunker

Nadat iemand had ontdekt dat het een mooi terrein was voor de Hellendoorn Rally werd er contact met ons opgenomen. Er bleek een spectaculaire hairpin in te zitten.

"Ik ben niet zo bekend met de rally, maar ik vond het mooi en dus heb ik toestemming gegeven. De mensen van de organisatie waren enthousiast en dat werkt aanstekelijk." - Jan-Peter Nijenhuis.


Via onderstaande video kun je een kijkje nemen in onze rijpingsruimtes met aansluitend de top 5 van de rally full speed langs de rijpende kaas!Of bekijk de uitgebreide versie van het interview door Rally verslaggever Steef Blikman, welke meer gericht is op onze kazen.Over de schrijver
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!
Reactie plaatsen