De BESTE boerenkaas van Nederland bij ons leverbaar
De BESTE boerenkaas van Nederland bij ons leverbaar
22 maart 2023 

De BESTE boerenkaas van Nederland bij ons leverbaar

In een bomvolle theaterzaal van Fort Wierickerschans werden donderdagavond 16 maart de winnaars bekend gemaakt van de jaarlijkse Cum Laude Verkiezingen. Het was duidelijk dat iedereen na twee jaar corona weer toe was aan een écht feestje.

Allereerst werden de winnaars van de platina-medailles op het podium geroepen en in de spotlights gezet. Die waren eerder in de week gekozen door zo’n 42 keurmeesters die de inzendingen in dertig categorieën – verdeeld over de twee hoofdgroepen: ‘kaas’ en ‘zachte kaas en zuivel – beoordeelden.


Kaasboerderij Boer Bas pakt winst in de categorie Goudse Boerenkaas Oud

Tijdens de jaarlijkse Cum Laude Awards heeft de rauwmelkse boerenkaas van Kaasboerderij Boer Bas PLATINA gewonnen en is hierbij uitgeroepen tot winnaar in de categorie Goudse Boerenkaas Oud!


Cum Laude Awards Boer Bas

Cum Laude Awards Boer Bas


Kaasboerderij Boer Bas, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

Bekijk de uitslag van alle categorieën via deze link.


Onze Stoere Boeren

Zonder onze stoere boeren konden wij onze heerlijke boerenkaas niet rijpen. Wij werken daarom samen met traditionele kaasboerderijen. En Boer Bas is er daar één van. Deze boer bevindt zich in Ouderkerk aan den IJssel en beschikt veelal over dubbeldoelkoeien. Deze koeien hebben bijna allemaal hoorns en zijn naast het produceren van melk ook geschikt voor het produceren van vlees!


Dubbelkoeien van Boer Bas


Boer Bas maakt de fameuze rauwmelkse boerenkaas van De Kaasbunker, waarna de pikantere/romige smaak wordt ontwikkelt tijdens het rijpingsproces in onze munitiemagazijnen!


Neem contact met ons op voor de beste boerenkaas van Nederland!

Onze boerenkaas wordt gemaakt door Boer Bas, één van Onze Stoere Boeren. Wil jij je assortiment aanvullen met één van de beste boerenkazen van het land? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door hier te klikken!

Over de schrijver
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!
Reactie plaatsen