Een terugblik op 2022: ontwikkelingen en mooie momenten | De Kaasbunker
Een terugblik op 2022: ontwikkelingen en mooie momenten van De Kaasbunker
30 december 2022 

Een terugblik op 2022: ontwikkelingen en mooie momenten van De Kaasbunker

2022 is alweer bijna voorbij en dus is het tijd voor een terugblik op afgelopen jaar. Want er zijn een heel wat mooie ontwikkelingen en momenten geweest waar we met trots op terugkijken.


2022

2022 kende veel mooie en bijzondere momenten, eigenlijk teveel om op te noemen. Daarom onderstaand het jaar in één oogopslag!

Februari: De lancering van onze nieuwe website.
Februari: Interview met Vakblad Geitenhouderij n.a.v. het behalen van de vijfde plaats op de World Cheese Awards 2021 in Spanje met de Twentse Bunkerkaas Geit.
Maart: Fantastische prestaties van Onze Stoere Boeren op de Cum Laude Kaas Awards 2022.
April: Nieuw in ons assortiment: Cold Brew Coffee Cheese.
Juni: Open dag op ons terrein voor ondernemers in de kaaswereld.
Juli: Rianne wint kaaswedstrijd Beste Fromager van Nederland met Bunkerkaas Geit.
September: De Mol van Twente 2022 ging van start op ons terrein.
September: De Eurol Hellendoorn Rally raast over ons terrein.
November: SUPER GOLD voor Twentse Bunkerkaas Koe & SILVER voor Twentse Bunkerkaas Geit tijdens de World Cheese Awards 2022 in Wales.


Bijzondere momenten

Eén van de bijzondere momenten van het afgelopen jaar is toch wel de lancering van onze Cold Brew Coffee Cheese. Een kaas gemaakt met behulp van koud gebrouwen koffie en bedekt met koffiebonen. Na een periode van hard werken aan de optimale smaak zijn we ontzettend trots op de unieke smaaksensatie. Al zeggen we het zelf.

Daarnaast was de open dag iets nieuws voor ons. Nooit hebben we op deze manier meerdere ondernemers in de kaaswereld op ons terrein gehad. Toch waren het twee hele mooie dagen geworden waarin we veel mensen mochten begroeten op ons terrein en daar de wederzijdse passie voor kaas met elkaar hebben gedeeld!

En niet te vergeten, de Eurol Hellendoorn Rally die over ons terrein sjeeste. Het heeft niets te maken met onze kaas, maar het is gaaf dat we wat konden betekenen voor Nederlands’ bekendste rally. Waar zelfs Jos Verstappen, vader van Max Verstappen en oud-coureur van de Formule 1, aan meedeed.


Het hoogtepunt van het jaar

Het hoogtepunt van het jaar was toch wel het behalen van de SUPER GOLD award op de World Cheese Awards 2022 in Wales met onze Twentse Bunkerkaas Koe. Hiermee heeft onze kaas een hoofdprijs in de wacht gesleept. Ook ontving de Twentse Bunkerkaas Geit een SILVER award.

De strijd om de World Cheese Awards kent ieder jaar ruim 4000 inzendingen uit meer dan 40 landen.


2023

Er staat voor 2023 ook heel wat moois op de planning! Dit houden we nog heel even voor onszelf, maar het komt sneller dan je denkt! Houd onze socials en onze website dus goed in de gaten om niks te missen over de bijzondere dingen die het nieuwe jaar te bieden heeft!

Wil je in 2023 graag langskomen op ons terrein? Neem gerust contact met ons op via deze pagina of via info@kaasbunker.nl voor het maken van een afspraak! We ontmoeten je graag!

Over de schrijver
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!
Reactie plaatsen