Op zoek naar lokale ondernemers | De Kaasbunker
Op zoek naar lokale ondernemers

In het mooie natuurgebied Sallands Heuvelrug Twents Reggedal ligt voormalig munitiecomplex Bruineveld. In een aantal van de bunkers en munitiemagazijnen wordt onze heerlijke kaas gerijpt maar niet elke bunker en niet elk munitiemagazijn is momenteel bezet. Ben jij daarom op zoek naar een unieke bedrijfsruimte waarin ook nog eens de ruimte is om nauw met elkaar samen te werken? Kom dan eens langs in Daarle!


Bunkers en munitiemagazijnen

Op het terrein bevinden zich zeventien grote en kleine munitiemagazijnen en acht grondgedekte bunkers. De acht bunkers zijn van beton, afgedekt met een dikke laag grond. Deze bunkers zijn ruim en hebben een constante temperatuur van ongeveer 15° en een juiste luchtvochtigheid. Ideaal voor het afrijpen van kaas, het afrijpen van wijn en het opslaan van eten en drinken.


De Wijnmakers logo

De Wijnmakers, één van onze huurders

Nederlands wijn met een verhaal, dat is waar De Wijnmakers voor staat! De Wijnmakers is een bedrijf van drie mannen die allemaal liefde hebben voor het vak. Op hun wijngaardes in Wierden en Hengevelde verbouwen ze de wijn, waarna deze wordt gerijpt in een bunker op ons terrein: De Wijnbunker. Ook kan je hier genieten van één van hun wijnen tijdens een wijnproeverij en ontdekken hoe het rijpingsproces in zijn werk gaat.


Toekomstplannen

Onze ambitie is om van het munitiecomplex een foodcourt te maken van ambachtelijke producerende bedrijven in de foodsector, bestaande uit: chutneys, worst, ijs, kaas, noten, sterke drank, bier, wijn, en alles daaromheen. Iedere ambachtelijke ondernemer in de foodsector is welkom om bij ons langs te komen!

Ik wil contact opnemen voor de mogelijkheden

Over de schrijver
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!
Reactie plaatsen