ZIEN: Een kijkje achter de schermen en een rondleiding over ons terrein
ZIEN: Een kijkje achter de schermen en een rondleiding over ons terrein
27 oktober 2022 

ZIEN: Een kijkje achter de schermen en een rondleiding over ons terrein

We zijn natuurlijk erg trots op de kazen die we rijpen, maar we zijn ook erg trots op ons unieke terrein. Een voormalig munitiecomplex van 14 hectare groot in het Nationale Park Sallands Heuvelrug Twents Reggedal!


Ideaal voor het rijpen van kaas, wijn, bier en...

Op het terrein bevinden zich zeventien grote en kleine munitiemagazijnen en acht bunkers. De gebouwen zijn omringd door veel groen, zijn in perfecte staat, hebben een constante temperatuur van ongeveer 15° en een juiste luchtvochtigheid. Daarnaast laten de bunkers geen licht door, waardoor ze de ideale omstandigheden kennen voor het rijpen van food & drinks!

Bunker van buiten | De Kaasbunker

Uitgeroepen tot #5 lekkerste kaas van de wereld World Cheese Award

Wijn rijpen in een bunker | De Kaasbunker


Daarnaast bevatten alle munitiemagazijnen een natuurlijk ventilatiesysteem. De aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht loopt via roosters, luiken en luchtkokers. Zo kan er ook van de frisse buitenlucht gebruik worden gemaakt als de natuur dit toelaat. Verder zijn er in het munitiemagazijn die we gebruiken voor het rijpen van kaas, grote ramen geplaatst. Bezoekers kunnen op die manier alles zien zonder dat zij de rijpingsruimte hoeven te betreden. Extreem hygiënisch dus voor het rijpen, produceren en opslaan van food & drinks!

Open dag De Kaasbunker 2022


Verhuur van bunkers en munitiemagazijnen

Onze ambitie is om van ons terrein een foodcourt te maken van ambachtelijke producerende bedrijven in de foodsector, bestaande uit: chutneys, worst, ijs, kaas, noten, sterke drank, bier, wijn, en alles daaromheen.

Iedere ambachtelijke ondernemer, ook buiten de foodsector, is welkom om bij ons langs te komen!

Meer informatie over onze beschikbare bedrijfsruimtes? Neem gerust contact met ons op via info@kaasbunker.nl. Of kom eens langs bij ons op locatie! Je bent meer dan welkom!


Een kijkje achter de schermen en een rondleiding over ons terrein

Via onderstaande video nemen we je mee op een rondleiding over ons unieke terrein waar we langs onze bunkers en munitiemagazijnen vliegen! Letterlijk.


Ontvang een kijkje achter de schermen en zie hoe onze kazen worden gerijpt.


Of ben je gewoon benieuwd naar een bunker die klaarstaat voor de verhuur? Bekijk dan even de onderstaande video!Over de schrijver
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!
Reactie plaatsen