SUPER GOLD voor Twentse Bunkerkaas Koe tijdens World Cheese Awards 2022
SUPER GOLD voor Twentse Bunkerkaas Koe tijdens World Cheese Awards 2022
04 november 2022 

SUPER GOLD voor Twentse Bunkerkaas Koe tijdens World Cheese Awards 2022

Afgelopen woensdag, 2 november 2022, was het weer zo ver! De World Cheese Awards. Dit jaar vond het wereldwijde kaasevenement plaats in Wales, in het International Conference Centre Wales. Kaasmakers, retailers, kopers en voedselrecensenten kwamen van over de hele wereld samen om meer dan 4.000 kazen uit meer dan 40 landen te beoordelen. En natuurlijk deden ook wij dit jaar weer mee met een aantal van onze kazen!


SUPER GOLD voor de Twentse Bunkerkaas Koe

Het resultaat van vorig jaar, waar de Twentse Bunkerkaas Geit was uitgeroepen tot #5 lekkerste kaas van de wereld, was moeilijk te overtreffen. Desondanks hebben onze kazen dit jaar ook weer super mooie resultaten behaald waar we heel erg trots op zijn!

De Twentse Bunkerkaas Koe heeft de hoofdprijs in de wacht gesleept met de SUPER GOLD award! Ook ontving de Twentse Bunkerkaas Geit een SILVER award.


Certificaat Super Gold World Cheese Awards De Kaasbunker

Certificaat Super Gold World Cheese Awards De Kaasbunker


Twentse Bunkerkaas

Twentse Bunkerkaas wordt gemaakt van niet afgeroomde Hollandse melk. Dit samen met de speciaal ontwikkelde receptuur, het speciale zuursel, het plantaardige stremsel en het unieke rijpingsklimaat zorgen voor de ongeëvenaarde smaak van Twentse Bunkerkaas. En natuurlijk gebruiken we geen kleurstoffen bij zo’n heerlijk vegetarisch natuurproduct.

Geniet van de ongeëvenaarde smaak:

Vol en romig met een pikante smaak en een nootachtige ondertoon na minimaal 25 weken rijping. 15kg en gemaakt van niet afgeroomde melk.


Interesse in onze kazen?

Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen op onze unieke kaasrijpingslocatie in het Twentse Daarle. Neem contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mail naar info@kaasbunker.nl!

Over de schrijver
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!
Reactie plaatsen