Twentse Bunkerkaas in De Zuivelhoeve | De Kaasbunker
Twentse Bunkerkaas in het assortiment van De Zuivelhoeve

Twentse Bunkerkaas in het assortiment van De Zuivelhoeve

De kazen uit ons assortiment worden verkocht door toonaangevende winkels in de zuivel- en kaaswereld. De Zuivelhoeve is een van deze winkels. Onze Twentse Bunkerkaas Koe wordt hier verkocht. En daar zijn wij natuurlijk best een beetje trots op.


Het verhaal van De Zuivelhoeve

Al generaties lang wordt er op de boerderij van de familie Roerink in het Twentse dorpje Twekkelo gewerkt aan heerlijke producten.

Het verhaal van De Zuivelhoeve begint in 1981, waar Diane Roerink een klein winkeltje begon in een oude klompenschuur. Hier verkocht ze de ambachtelijke producten die haar man Gerjhan met liefde maakt op de boerderij.

En met succes! Een tweede winkel in Enschede volgde al snel. Terwijl Diane de winkels draaiende hield, verkocht haar man de zuivelproducten aan ziekenhuizen, instellingen en supermarkten. Nu, na iets meer dan 40 jaar, zijn er al meer dan 70 winkels door heel Nederland en zijn de zuivelproducten ook verkrijgbaar in België en Duitsland.


De Zuivelhoeve over onze Twentse Bunkerkaas Koe

De Zuivelhoeve verkoopt onze Twentse Bunkerkaas Koe in een aantal van haar winkels en op haar webshop. “De oorsprong van de Zuivelhoeve ligt in Twente, daarom kan de Twentse Bunkerkaas natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. De kaas wordt tot in perfectie gerijpt in voormalige munitiebunkers in het Twente Daarle. De smaak van deze kaas is aangenaam pikant en romig, met een lichtzoete nasmaak.

Bunkerkaas is weliswaar een halfharde kaas, maar het is echt een kaas op zich met een onderscheidende smaak. De Bunkerkaas is een nieuw stuk Hollandse glorie.”

Onze kaas in jouw assortiment? Bekijk ons volledige assortiment of neem contact met ons op!

Over de schrijver
Over de jaren is de smaak van kaas steeds minder belangrijk geworden. Kaas wordt steeds meer gezien als een massaproduct. Bij De Kaasbunker in Daarle doen we dit anders. Door ons unieke rijpingsproces waarborgen wij de kwaliteit van onze kaas, en dat proef je! Wij van De Kaasbunker Daarle vinden het belangrijk dat onze kazen voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom worden onze kazen gerijpt met ultieme precisie en vakkundigheid van onze kaasmeesters. Kortom, wij rijpen onze kazen met liefde en dat is te beleven in de smaak!
Reactie plaatsen