Voor kaasspecialiteiten met een uniek karakter
Een aantal van onze kazen die we rijpen in onze bunkers en munitiemagazijnen:
Heb je vragen of wil je een exclusief verkooppunt worden van onze kaas?
Een aantal van onze kazen die we rijpen in onze bunkers en munitiemagazijnen:
Heb je vragen of wil je een exclusief verkooppunt worden van onze kaas?
Een aantal van onze kazen die we rijpen in onze bunkers en munitiemagazijnen:
Heb je vragen of wil je een exclusief verkooppunt worden van onze kaas?
Uitgeroepen tot BESTE boerenkaas oud van Nederland
Ergens middenin de Twentse natuur liggen acht grondgedekte bunkers verscholen onder een dikke laag aarde. In deze bunkers met metersdikke betonnen muren heerst een uniek rijpingsklimaat.
De luchtvochtigheid is er perfect en de temperatuur is er altijd 15 graden. Hier rijpt de Twentse Bunkerkaas en ontwikkelen zich smaken en aroma’s die je in geen enkele andere kaas zult tegenkomen.
Geniet van de ongeëvenaarde smaak
Twentse Bunkerkaas wordt gemaakt van niet afgeroomde Hollandse melk. Dit samen met de speciaal ontwikkelde receptuur, het speciale zuursel en het plantaardige stremsel zorgen voor het unieke smaakkarakter van Twentse Bunkerkaas.
En natuurlijk gebruiken we geen kleurstoffen bij zo’n heerlijk vegetarisch natuurproduct.
Ook de Twentse Bunkerblos behoort tot de familie van best beschermde kazen van Nederland. De kaas rijpt middenin de Twentse natuur onder een prachtige laag natuur en een metersdikke bunkermuur. Tijdens het rijpen ‘wassen’ en borstelen we de korst met een bijzondere mix van gisten, schimmels en rijpingsculturen.
Hierdoor vormt de Twentse Bunkerblos een soepele korst en een uitgesproken smaak. Ook ontwikkelt de kaas tijdens dit bijzondere rijpingsproces een rossige/oranjeachtige gloed: misschien wel het meest opvallende kenmerk van Twentse Bunkerblos.
Geniet van de uitgesproken smaak
Twentse Bunkerblos wordt op de boerderij gemaakt met vegetarisch stremsel. Hierdoor is de kaas geschikt voor vegetariërs. De extra romige melk is afkomstig van de Montbéliarde koe en zorgt voor een bijzonder smaakaccent. De kleur van de kaas is het resultaat van het unieke rijpingsproces waar geen kleurstoffen aan te pas komen.
Door de korstrijping ontstaat het pittige karakter en krijgt de kaas een uitgesproken, authentieke smaak.
Exclusieve kaas gerijpt in munitiemagazijnen waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem.
Afgelopen jaar hebben we een nieuwe kaas op de markt gebracht: Cold Brew Coffee Cheese. Onze kaas is gemaakt met behulp van koud gebrouwen koffie. De koffiesmaak die zich hierdoor ontwikkelt is terug te vinden bij elke hap, en niet te overheersend.
Een karakter als nooit tevoren
Naast de verfijnde smaak van de kaas, zijn de koffiebonen op de kaas gedrukt. Dit geeft de kaas een karakter als nooit tevoren.
Ook is de koffiekeuze, Kafa Coffee, met precisie gemaakt en wordt deze precisie verlengd tijdens het rijpingsproces. Evenals de Boerenkaas en Kaas van de Boerderij wordt de Cold Brew Coffee Cheese gerijpt in onze munitiemagazijnen, waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem.
Dit alles brengt een smaakt tot stand, die je bij geen enkele andere kaas proeft.
De Brink
Deventer
Kaashandel de Brink zit al bijna veertig jaar op dezelfde plaats: pal aan het begin van de Brink, in de luwte van de bloeiende bomen. Eigenaar Wim Maassen van den Brink mag zich dan ook met recht een kaasspecialist noemen. In 2004, 2006, 2008, 2010, 2012 en 2015 werd de winkel bekroond tot Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland.
Ed Boele
Den Haag
Sinds 1994 is Kaasspeciaalzaak Ed Boele in de Fahrenheitstraat te Den Haag gevestigd. Ed Boele heeft in de afgelopen jaren veel prijzen en titels in de wacht gesleept tijdens de nationale competities voor foodspeciaalzaken van het Vakcentrum voor zelfstandige detaillisten.
De Leckernij
Hattem
De Leckernij is met bijna 30 jaar ervaring een echt een begrip in Hattem! Ze runnen hun winkel met passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich in de zorgvuldig uitgekozen producten, maar ook in het bieden van de beleving aan de gasten in hun winkel, waar altijd wel iets te proeven valt.
Jouw winkel op onze site?
Verkoop jij onze kaas en wil jij hier komen te staan met je winkel? Klik dan hier.
Verkooppunt worden? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact je op!