Specials | De Kaasbunker | www.kaasbunker.nl

Specials

Exclusieve kaas gerijpt in munitiemagazijnen waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem.

Cold Brew Coffee Cheese De Kaasbunker

Cold Brew Coffee Cheese

De afgelopen periode zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe kaas: Cold Brew Coffee Cheese. Onze kaas is gemaakt met behulp van koud gebrouwen koffie. De koffiesmaak die zich hierdoor ontwikkelt is terug te vinden bij elke hap, en niet te overheersend.

Een karakter als nooit tevoren
Naast de verfijnde smaak van de kaas, zijn de koffiebonen op de kaas gedrukt. Dit geeft de kaas een karakter als nooit tevoren.

Ook is de koffiekeuze, Kafa Coffee, met precisie gemaakt en wordt deze precisie verlengd tijdens het rijpingsproces. Evenals de Boerenkaas en Kaas van de Boerderij wordt de Cold Brew Coffee Cheese gerijpt in onze munitiemagazijnen, waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem.

Dit alles brengt een smaakt tot stand, die je bij geen enkele andere kaas proeft.

  • Unieke kaas
  • Een exclusieve boskoffie van beperkt productie
  • Niet te overheersende koffiesmaak
Cold Brew Coffee Cheese De Kaasbunker

Cold Brew Coffee Cheese

25+ weken gerijpt

#5 lekkerste kaas van de wereld

Vanaf november 2021 behoort onze Twentse Bunkerkaas Geit tot de top 5 van de lekkerste kazen uit de hele wereld. De strijd om de World Cheese Awards in het Spaanse Oviedo, kende dik 4000 inzendingen uit 45 landen.
Cold Brew Coffee Cheese van De Kaasbunker

 Wil jij ook verkooppunt worden van onze Cold Brew Coffee Cheese?

Je bent bij ons meer dan welkom! Neem een kijkje achter de schermen en ontdek ons volledige assortiment onder het genot van een bakje koffie of een kop thee!