Specials | De Kaasbunker | www.kaasbunker.nl

Cold Brew Coffee Cheese

Exclusieve kaas gerijpt in munitiemagazijnen waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem.

Cold Brew Coffee Cheese De Kaasbunker

Cold Brew Coffee Cheese

Halverwege 2021 zijn we samen met De Kaasmaker bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe kaas: Cold Brew Coffee Cheese. Onze kaas is gemaakt met behulp van koud gebrouwen koffie. De koffiesmaak die zich hierdoor ontwikkelt is terug te vinden bij elke hap, en niet te overheersend.

Een karakter als nooit tevoren
Naast de verfijnde smaak van de kaas, zijn de koffiebonen op de kaas gedrukt. Dit geeft de kaas een karakter als nooit tevoren.

Ook is het uitkiezen van de koffie met nauwkeurigheid gedaan. Omdat een lekkere koffiesmaak niet direct een lekkere kaassmaak oplevert, hebben we de hulp van een expert ingeschakeld. De uitkomst: Cold Brew Kafa Coffee. Een exclusieve boskoffie van beperkte productie.

Deze precisie wordt verlengd tijdens het rijpingsproces. Evenals de Boerenkaas en Kaas van de Boerderij wordt de Cold Brew Coffee Cheese gerijpt in onze munitiemagazijnen, waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem.

Dit alles brengt een smaakt tot stand, die je bij geen enkele andere kaas proeft.

  • Uniek in de kaaswereld
  • Premium gerijpte kaas
  • Een exclusieve boskoffie van beperkt productie
  • Koffiebonen in de kaas gedrukt
  • Niet te overheersende koffiesmaak
Cold Brew Coffee Cheese De Kaasbunker

Cold Brew Coffee Cheese

25+ weken gerijpt

Interesse?

Wil je onze Cold Brew Coffee Cheese verkopen? Neem contact op met je groothandelaar!


Je bent ook van harte welkom om bij ons langs te komen! Neem een kijkje achter de schermen en ontdek ons volledige assortiment onder het genot van een bakje koffie of een kop thee!