
Zonder onze stoere boeren konden wij onze heerlijke boerenkaas niet rijpen. De Kaasbunker Twente werkt daarom samen met traditionele kaasboerderijen. En Boer van der Bas is er daar één van. Deze boer bevindt zich in Ouderkerk aan den IJssel.
Omdat wij alleen werken met de besten, beschikt hij veelal over dubbeldoelkoeien. Deze koeien hebben bijna allemaal hoorns en zijn naast het produceren van melk ook geschikt voor het produceren van vlees!
Boer van der Bas levert de fameuze rauwmelkse boerenkaas van De Kaasbunker, waarna de pikantere/romige smaak wordt ontwikkelt tijdens het rijpingsproces in onze munitiemagazijnen!
Ook werken wij samen met de wat grotere kaasboerderijen die bijzondere producten maken. En dat doet Boer Schep. Hij levert ons de Kaas van de Boerderij. Deze kazen zijn gethermiseerd en wegen maar liefst 60 kilo.
Er zijn maar een heel select aantal boeren in Nederland die kaas van deze grootte maken. Door de grote van de kaas krijg je een langzamere rijping waardoor de kaas romiger blijft.
De kaas ontwikkelt daarnaast een heerlijke pikante ondertoon en in combinatie met het rijpingsproces in onze munitiemagazijnen ontwikkelt zich een ongeëvenaarde smaaksensatie!
Naast de kazen van Boer van der Bas en Boer Schep rijpen wij ook unieke kazen van Boer Verweij. Eén van deze kazen is een heerlijke, romige kruidenkaas.
Boer Verweij is een echt familiebedrijf waarbij de kwaliteit van de kazen altijd voorop staat. Drie broers, hun partners en zeven andere medewerkers zorgen er dagelijks voor dat jij kan genieten van hun ambachtelijke kazen!
Door een enorm nauwkeurig bereidingsproces, in combinatie met het natuurlijke rijpingsproces in onze munitiemagazijnen, krijgen deze kazen hun unieke smaak. Gemaakt door mensen met liefde voor hun vak, en dat proef je!
Zonder onze stoere boeren konden wij onze heerlijke boerenkaas niet rijpen. De Kaasbunker Twente werkt daarom samen met traditionele kaasboerderijen. En Boer van der Bas is er daar één van. Deze boer bevindt zich in Ouderkerk aan den IJssel.
Omdat wij alleen werken met de besten, beschikt hij veelal over dubbeldoelkoeien. Deze koeien hebben bijna allemaal hoorns en zijn naast het produceren van melk ook geschikt voor het produceren van vlees!
Boer van der Bas levert de fameuze rauwmelkse boerenkaas van De Kaasbunker, waarna de pikantere/romige smaak wordt ontwikkelt tijdens het rijpingsproces in onze munitiemagazijnen!
Ook werken wij samen met de wat grotere kaasboerderijen die bijzondere producten maken. En dat doet Boer Schep. Hij levert ons de Kaas van de Boerderij. Deze kazen zijn gethermiseerd en wegen maar liefst 60 kilo.
Er zijn maar een heel select aantal boeren in Nederland die kaas van deze grootte maken. Door de grote van de kaas krijg je een langzamere rijping waardoor de kaas romiger blijft.
De kaas ontwikkelt daarnaast een heerlijke pikante ondertoon en in combinatie met het rijpingsproces in onze munitiemagazijnen ontwikkelt zich een ongeëvenaarde smaaksensatie!