Onze Stoere Boeren | De Kaasbunker | www.kaasbunker.nl

Onze Stoere Boeren

Kaas van traditionele boeren gerijpt in munitiemagazijnen waar gebruik kan worden gemaakt van een natuurlijk ventilatiesysteem.

De BESTE boerenkaas van Nederland bij ons leverbaar

Boerenkaas De Kaasbunker

Boerenkaas

Zonder onze stoere boeren konden wij onze heerlijke boerenkaas niet rijpen. De Kaasbunker Twente werkt daarom samen met traditionele kaasboerderijen. En Boer Bas is er daar één van. Deze boer bevindt zich in Ouderkerk aan den IJssel.

Omdat wij alleen werken met de besten,  beschikt hij veelal over dubbeldoelkoeien. Deze koeien hebben bijna allemaal hoorns en zijn naast het produceren van melk ook geschikt voor het produceren van vlees!

Boer Bas levert de fameuze rauwmelkse boerenkaas van De Kaasbunker, waarna de pikantere/romige smaak wordt ontwikkelt tijdens het rijpingsproces in onze munitiemagazijnen!
Boerenkaas De Kaasbunker

Kaas van de Boerderij

Ook werken wij samen met de wat grotere kaasboerderijen die bijzondere producten maken. En dat doet Boer Schep. Hij levert ons de Kaas van de Boerderij. Deze kazen zijn gethermiseerd en wegen maar liefst 60 kilo.

Er zijn maar een heel select aantal boeren in Nederland die kaas van deze grootte maken. Door de grote van de kaas krijg je een langzamere rijping waardoor de kaas romiger blijft.

De kaas ontwikkelt daarnaast een heerlijke pikante ondertoon en in combinatie met het rijpingsproces in onze munitiemagazijnen ontwikkelt zich een ongeëvenaarde smaaksensatie!
Boerderijkaas | De Kaasbunker

Kaas van de Boerderij

Naast de kazen van Boer Bas en Boer Schep rijpen wij ook unieke kazen van Boer Verweij. Eén van deze kazen is een heerlijke, romige kruidenkaas.

Boer Verweij is een echt familiebedrijf waarbij de kwaliteit van de kazen altijd voorop staat. Drie broers, hun partners en zeven andere medewerkers zorgen er dagelijks voor dat jij kan genieten van hun ambachtelijke kazen!

Door een enorm nauwkeurig bereidingsproces, in combinatie met het natuurlijke rijpingsproces in onze munitiemagazijnen, krijgen deze kazen hun unieke smaak. Gemaakt door mensen met liefde voor hun vak, en dat proef je!

Gerijpt in een voormalig munitiemagazijn

Cum Laude Awards 2023

De BESTE boerenkaas van Nederland bij ons leverbaar

Tijdens de Cum Laude Awards 2023 heeft de rauwmelkse boerenkaas van Kaasboerderij Boer Bas PLATINA gewonnen en is hierbij uitgeroepen tot winnaar in de categorie Goudse Boerenkaas Oud! Onze boerenkaas wordt gemaakt door Boer Bas, één van Onze Stoere Boeren.
Boerenkaas De Kaasbunker

 Wil jij ook verkooppunt worden van de BESTE boerenkaas van Nederland?

Je bent bij ons meer dan welkom! Neem een kijkje achter de schermen en ontdek ons volledige assortiment onder het genot van een bakje koffie of een kop thee!