
Het terrein
Deze bunkers zijn ruim en hebben een constante temperatuur van ongeveer 15° en een juiste luchtvochtigheid. Ideaal voor het afrijpen van kaas.
Met je bedrijf toe aan de volgende stap en een unieke bedrijfsruimte huren? Kom dan eens langs op ons prachtige terrein in Daarle! Diep verscholen in het Nationale Park Sallands Heuvelrug Twents Reggedal ligt ons voormalig munitiecomplex Bruineveld met verschillende bunkers en munitiemagazijnen. In een aantal van deze bunkers worden unieke kazen gerijpt.
Niet alle bunkers en munitiemagazijnen op ons terrein zijn echter bezet. Er zijn verschillende units, in verschillende formaten beschikbaar. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom dan eens langs en bekijk of ons terrein bij jouw bedrijf past.
De perfecte omstandigheden om kaas te rijpen
Niet alleen kaas, maar ook wijn rijpt prima in onze bunkers
Eén van onze munitiemagazijnen van buiten
Nederlands wijn met een verhaal, dat is waar De Wijnmakers voor staat! De Wijnmakers is een bedrijf van drie mannen die allemaal liefde hebben voor het vak. Op hun wijngaardes in Wierden en Hengevelde verbouwen ze de wijn, waarna deze wordt gerijpt in een bunker op ons terrein: De Wijnbunker. Ook kan je hier genieten van één van hun wijnen tijdens een wijnproeverij en ontdekken hoe het rijpingsproces in zijn werk gaat.
Onze ambitie is om van het munitiecomplex een foodcourt te maken van ambachtelijke producerende bedrijven in de foodsector, bestaande uit: chutneys, worst, ijs, kaas, noten, sterke drank, bier, wijn, en alles daaromheen. Iedere ambachtelijke ondernemer in de foodsector is welkom om bij ons langs te komen!
Onze ambitie is om van het munitiecomplex een foodcourt te maken van ambachtelijke producerende bedrijven in de foodsector, bestaande uit: chutneys, worst, ijs, kaas, noten, sterke drank, bier, wijn, en alles daaromheen. Iedere ambachtelijke ondernemer in de foodsector is welkom om bij ons langs te komen!
17